Mød os

JH Stålindustri A/S har siden 1990 været en kompetent og kvalitetsbevidst leverandør af rustfrie tanke. Vi har en stolt tradition inden for produktion af procestanke, tryktanke og silotanke i rustfrit stål. Størrelserne på vores leveringer varierer fra beholdere på 10L og helt op til 200.000L silotanke. Derudover har vi igennem årerne også dygtiggjort os inden for procesudstyr som varmevekslere, CIP-løsninger og røreværker, der kan indgå som en del af den færdig fremstillede tank. Derfor anser vi også os selv som specialister i leveringen af den samlede løsning, hvor vi står for alt fra rådgivning til beregning og produktion af et komplet specialtilpasset procesanlæg. Vi leverer til alle brancher, men vores kunder er især repræsenteret inden for farmaceutisk industri, mejeri, fødevareindustrien, kemisk industri, fiskeindustri og vandværker

Godt håndværk

Fremstilling af rustfri tanke er et håndværk, hvor opmærksomhed på detaljerne, er af stor vigtighed for det færdige resultat. JH Stålindustri er garant for den håndværksmæssige kvalitet, som sikres gennem veluddannede, certificerede og erfarne medarbejdere. I øvrigt har vi stor fokus på efteruddannelse og har løbende flere lærlinge under uddannelse. Faglighed og ekspertise er vores varemærker – lige fra den indledende dialog over 3D-visualiseringer, beregninger, dimensionering og teknisk dokumentation til projektstyring og den håndværksmæssige udførelse. På alle niveauer arbejder vi med sans for de detaljer, der er afgørende for et slutprodukt af højeste kvalitet.

Eksperter i rustfrit stål

Rustfrit stål anvendes ofte til produkter og processer, hvor rengøring og korrosion er kritisk. Rustfrit stål er i modsætning til, hvad navnet indikerer, ikke altid rustfrit, da det i kombination med især klor eller kloropløsninger, kan nedbrydes på meget kort tid. Faglig bistand vil her være afgørende for at vælge den korrekte legering. Derfor er de menneskelige ressourcer et naturligt omdrejningspunkt hos JH Stålindustri, hvor enhver fase i et projektforløb bliver understøttet af kompetente medarbejdere, der tilsammen sikrer den helt rigtige løsning for kunden.